Smieklīgākie šķiršanās iemesli: jūs gan smiesieties, gan raudāsiet

Vispirms cilvēki zvēr viens otram mūžīgu mīlestību, lai būtu kopā labos un sliktos brīžos, un tad viņi šķiras smieklīgu muļķību dēļ.

Vai tam ir grūti noticēt? Taču, kā izrādījās, pasaulē ir bijis daudz gadījumu, kad laulātie šķīrušies tādu iemeslu dēļ, par kuriem citi cilvēki pat iedomāties nevarēja.

Amerikā bija diezgan smieklīga situācija. Kāds vīrietis izgāja no mājas, aizmirsis savu telefonu. Sieva nolēma viņam piezvanīt un atrada “atradumu” mājās. Tas viss būtu nekas, ja viņa no ziņkārības nebūtu nolēmusi “ielīst” viņa viedtālrunī un paskatīties, kā vīrs viņu ir ierakstījis telefonā. Izrādās, ka viņš savu mīļoto sievu bija ierakstījis zem nosaukuma – “Gvantanamo” – viena no pasaulē vecākā cietuma vārdā.

Klupšanas akmens starp citiem laulātajiem bija filma ar Dženiferu Lopesu. Laulātais nelaipni izteicās par aktrisi, par ko saņēma brāzienu no sievas. Sieva – aktrises fane – burtiski zaudēja savaldīšanos. Viņa ne tikai apsaukāja savu mīļoto, bet arī aizdedzināja viņa garāžu. Pēc tam viņš ar viņu izšķīrās.

Vēl viens gadījums notika Amerikā. Kāds vīrietis nespēja izturēt sievas vizītes pie zīlniecēm. Izrādījās, ka sieviete šai aktivitātei tērēja pasakainu naudu.

Lasi vēl: Šie produkti var uzrādīt promiles testā pat tad, ja autovadītājs nav lietojis grādīgos dzērienus

Itālijā kāds vīrietis gados iesniedza šķiršanās prasību pēc tam, kad atrada nezināma vīrieša vēstules sievai. Varētu domāt, ka sieviete nav saglabājusi uzticību savam izredzētajam. Taču patiesībā šī sarakste bija jau 50 gadus veca. Taču pat šāds noilgums vīrieti neapturēja, un viņš devās uz dzimtsarakstu nodaļu, lai saņemtu šķiršanos.

Kanādā kāda sieviete iesniedza šķiršanos no vīra viņa krākšanas dēļ. Dzimtsarakstu nodaļā viņa teica, ka nakts skaņas neļauj viņai gulēt. Tomēr šķiršanās nebija tik vienkārša. Sākotnēji sievietei bija jānofilmē vīra krākšana videoierakstā un jāiesniedz tas ierēdnim.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment